Bh Purim 6 Custom

Bálintka a sokféle gyerekeknek

A te gyereked átlagos? Van ilyen?
A Bálintka, Éden játszóházunk legújabb programja azt ismerte fel, hogy sok atipikus gyerek azért nem tud elmenni egy játszóházba, mert nincs olyan szakember, aki tudná őt segíteni a játékban. Sok zsúrba azért nem hívják meg, mert nehezebb kapcsolódnia a többi gyerekkel és nincs ott senki, aki figyelne az igényeire.
Pedig ez nem lehetetlen!
Tartsd nálunk a szülinapi zsúrotokat és mi segítünk, hogy gyerekednek olyan szülinapja lehessen, mint bármelyik kortársának. Nálunk a neurodiverzitás az alap és segítőink lehetővé teszik, hogy szülinapi zsúrotok minden meghívott és szülő számára pozitív és emlékezetes élmény lehessen.
Minderre a NestingPlay szakértő csapatának tudása és tapasztalata a garancia. Velük alakítottuk ki a Bálintkát, azt a hétvégi programot, mely során kibérelheted a játszóházat és már csak a vendéglistát kell leadnod, a többiről mi gondoskodunk!


Ár: 35 000 Ft (120 perc tematikus buli max. 15 gyereknek)

FONTOS: minden zsúr az egyéni igényekre van szabva. Az esemény előtt átbeszéljük a szülőkkel, mi az, ami nehezebben megy a gyermeknek, mire kell odafigyelni, és az ő adott képességeihez találjuk ki, hogy mi fog történni a zsúron.


Jelentkezés:
harsanyi.eszter@balinthaz.hu