💶 LEGYÉL EGYSZERI VAGY RENDSZERES TÁMOGATÓNK!

Bankszámla száma: 16200106-11685838
SWIFT: HBWEHUHB
IBAN: Hu92 16200106-11685838-00000000
Számlatulajdonos: Bálint Zsidó Közösségi Ház Alapítvány

Legyen az akár egyszeri vagy rendszeres, egy kávé ára vagy egy nagybevásárlásé, támogatásoddal megerősíted, hogy számodra fontosak vagyunk, és szeretnéd biztosítani, hogy még vagy 120 évig legyen Bálint Ház!

🧸 ADOMÁNYOZZ TÁRGYI AJÁNDÉKOT VAGY CÉLZOTTAN EGYES PROGRAMOKRA!

A munkánkhoz szükséges tárgyak megvásárlásával szeretnél minket támogatni? Egy adománygyűjtési kampányunkhoz szeretnél felajánlani tárgyi-, vagy pénzadományt? Vagy vannak otthon olyan dolgaid, amikre már nem tartasz igényt, viszont szerinted mi tudnánk őket használni?

Keresd meg az adományszervezési csapatunkat a fundraising@balinthaz.hu email címen és megbeszéljük a részleteket!

👔 VÁLLALATI EGYÜTTMŰKÖDÉS/ADOMÁNY

Alapítványunk munkáját lehetőség van vállalati együttműködés vagy adományozás útján is támogatni, a lehetőségek tárháza végtelen és sokféleképpen erősíthetik tevékenységeinket. Mivel minden ilyen támogatás és együttműködés más és más, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen egyeztessünk a lehetőségekről.

Írj egy emailt az adományszervezési csapatunknak a fundraising@balinthaz.hu-ra, vagy keresd meg igazgatónkat, Kenesei Marcellt a kenesei.marcell@balinthaz.hu emailcímen.

🚪🎤 BÉRELJ NÁLUNK TERMET!

Megálmodtál egy programot, csak nem tudod, hogy hol tartsd? Vagy csak szeretnél egy összejövetelt, szülinapot, akár közgyűlést szervezni és helyet keresel? Legyen nálunk! Ha nálunk bérelsz termet, ezzel is segítesz nekünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 791 0139
szervezes@balinthaz.hu

🤝 SEGÍTSD A HÁLÓZATÉPÍTÉSÜNKET!

“Matchmaker, matchmaker make me a match...”

Legyél a Jenténk és köss össze minket olyan emberekkel vagy szervezetekkel, akikkel kapcsolatot építhetünk, és tovább építhetjük bővíthessük a Hálózati Központunkat és ezzel még sokszínűbbek legyünk!

Hozd össze kollégánkat, Lantai Dávidot a kiszemelteddel és írj neki a lantai.david@balinthaz.hu email címre!

🙋🏼‍♀️🙋🏻 LEGYÉL AZ ÖNKÉNTESÜNK

“A legnagyobb ajándék, amit valakinek adhatsz, az a te időd...” Ezzel tökéletesen egyetértünk, és megtisztelnél azzal, ha csatlakoznál az önkéntescsapatunkhoz. Évente számos alkalommal rendezünk nagyszabású eseményeket, amilyeken szükségünk van segítő és szorgalmas kezekre, de ha másra gondoltál, például a Bálint Ház mindennapi teendőibe nyújtanál segítséget, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és együtt kitaláljuk, hogyan tovább.

Írd meg, hogy milyen időtartamban és/vagy gyakorisággal tudnál segíteni az onkentes@balinthaz.hu -ra és legyél az önkéntescsapatunk tagja!

💡 MÁS ÖTLETED LENNE?

Úgy érzed, hogy a fentiek mind szuperek, de nem épp erre gondoltál? Minden ötletre nyitottak vagyunk, beszéljünk, és találjuk meg együtt a megoldást.

Lépj kapcsolatba az adományszervezési csapatunkkal a fundraising@balinthaz.hu email címen!

Támogatásoddal a Bálint Ház jövőjét biztosítod, és segítesz, hogy együtt tovább építsük és fejlesztessük közösségünket!

Köszönjük! ❤️