A Bálint Ház kommentelési szabályzata
Köszönjük a JCC Budapest - Bálint Ház iránti érdeklődését!

Facebook, valamint Instagram oldalunk arra szolgál, hogy a közösség tagjai követhessék a Házzal kapcsolatos híreket, újdonságokat, értesüljenek programjainkról, illetve Facebook oldalunkon megosztott tartalmainkat megtekintsék. Célunk, hogy hasznos és érdekes tartalmat szolgáltassunk és bizonyos esetekben előremozdítsuk az egyes témákkal kapcsolatos nyílt és kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédet.

A JCC Budapest - Bálint Ház tiszteletben tartja a közösségi média felületeit használó egyének azon jogát, hogy kifejtsék nézeteiket és véleményüket. Ugyanakkor a Bálint Ház közösségi média csatornáin megjelenő tartalmakhoz fűzött kommentek vonatkozásában a JCC Budapest - Bálint Ház fenntartja a jogot arra, hogy az oda nem illő, témától eltérő, a JCC Budapest - Bálint Ház jóhírnevét vagy mások személyiségi jogait sértő, rágalmazó vagy harmadik fél webhelyeit, kezdeményezéseit vagy termékeit népszerűsítő és reklámozó hozzászólásokat eltávolítsuk. Arra kérjük, hogy a JCC Budapest - Bálint Ház közösségi felületein történő véleménynyilvánítása során vegye figyelembe és tartsa tiszteletben az alábbi iránymutatásokat:

  • Követőinktől elvárjuk a felületeinken történő kulturált viselkedést és véleménynyilvánítást. Kérjük, úgy beszéljen másokkal, ahogy szemtől szemben is beszélne velük, és ahogy szeretné, hogy vele is beszéljenek.
     
  • Kérjük, kerülje a személyeskedő, agresszív, másokat zaklató, becsmérlő véleménynyilvánítást. Ne tegyen gyűlölködő megjegyzéseket senki nemére, vallására, etnikumára, fizikumára, szexualitására vagy egyéb védett tulajdonságára. Vulgáris nyelvezetű, illetve rágalmazó kommentek azonnali törlést, bizonyos esetekben a közösségi oldalakról történő kizárást vonnak maguk után.
     
  • Minden olyan hozzászólást vagy bejegyzést törlünk, amely tényszerűen pontatlan vagy félrevezető információt tartalmaz, spamnak minősül, nem odaillő, sérti mások szellemi tulajdonhoz fűződő jogát.
     
  • Az oldalon bármilyen reklám elhelyezése szigorúan tilos és a közösségi felületekről történő azonnali kizárást von maga után.

A fent meghatározott moderálási elvek mellett előfordulhatnak más olyan körülmények is, amelyek egy hozzászólás eltávolítását követelhetik meg. A JCC Budapest - Bálint Ház fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint indoklás nélkül bármilyen bejegyzést eltávolítson közösségi oldalairól vagy úgy határozzon, hogy jelen szabályzatban rögzített elveket be nem tartó személy a továbbiakban ne fűzhessen hozzászólásokat a JCC Budapest - Bálint Ház közösségi oldalain megjelenő tartalmakhoz.

Kérjük tartsa tiszteletben a közösség többi tagját és a Facebook, Google Jogi és Felelősségi Nyilatkozatát.

Az oldalon elérhető tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

Amennyiben a moderálással kapcsolatban kérdése merülne fel, vagy olyan hozzászólást lát, ami véleménye szerint nem felel meg jelen szabályzatban rögzített szabályoknak, azt kérjük jelezze részünkre a kommunikácio@balinthaz.hu email címen.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

JCC Budapest - Bálint Ház